Genom att sätta samman den senaste tekniken med den vassaste kompetensen så är vi på Canergo övertygade om att vi kan hjälpa dig som kund mot en IT-miljö som inte bara fungerar utan som också lyfter dina digitala processer.

Tillsammans skapar vi morgondagen

Vi är specialister när det kommer till IT och finns till för att hjälpa dig och ditt företag till en effektivare vardag som skapar en bättre arbetsplats. Som gynnar både Er och era kunder.

Blog by Canergo

Till våra blivande IT-konsulter

Till våra blivande IT-konsulter

HEJ SARA OCH KALLE!
Vi tror att det är just någon av er vi vill ha! Förmodligen är du redan upptagen på annat håll och därmed svårflirtad. Men om vi får låna några minuter av dig så hoppas vi att vi kan få dig att tänka om. Och tänka nytt!

Canergo är ett mindre IT-bolag med hjärtat på rätta stället. Vi behöver utöka vårt team med två IT-konsulter, en senior med flera års IT-erfarenhet och en som kanske är i början av sin karriär.   

Vilka är Canergo?

Vi är ett gäng glada och framåtlutade personer. Vi gillar utmaningar, kreativa lösningar och jobbar mycket med personlig utveckling. Miljön hos oss är trygg, familjär och stimulerande. Vad säger du, kan vi träffas över en kopp kaffe så kan vi berätta mer om hur vi ser på våra IT-konsulter.

Hör av dig snarast till Christian Lindblad, tel 0739-203650, christian@canergo.se

Vill du läsa mer om Canergo, varför inte börja här?

DAGS FÖR LITE SKRYT: VI ÄR EN UPPSKATTAD IT-PARTNER! 

DAGS FÖR LITE SKRYT: VI ÄR EN UPPSKATTAD IT-PARTNER! 

 Då och då händer det saker som gör att man blir lite extra glad. Såna stunder känner man att allt slit (som det ju faktiskt ändå är att driva företag) är värt varenda sekund. Se här vad en av våra kunder skriver om oss:

Canergo är i världsklass i jämförelse med andra IT-leverantörer vi haft. De en smidig partner att ha att göra med och är drivna och vill bidra till utveckling och förändring. Canergo har sökt partnerskap med oss och levererar som en utmärkt partner. 

Mathias Pantzar, IT-Chef på Econova 

Det är inte utan att man blir stolt! Nyfiken på att veta hur vi kan hjälpa dig att skapa framgång? Hör av dig till oss!

ENGAGEMANG – vår ryggrad

ENGAGEMANG – vår ryggrad

Vad är det egentligen att vara engagerad? Att visa engagemang? Vi skulle tveklöst säga att det handlar om att gå den där extra milen för att verkligen skapa värde för våra kunder och medarbetare. Ett värde som bidrar till utveckling och framgång. Ett värde som tillför mer än bits & bites eller påslag på lönen.Vi tror starkt på det vi gör, och vi vet att det har betydelse i allt vi tar oss för. Engagemang är liksom ryggraden i vårt företag. Det skapar omtanke, tillit och gemenskap. Vill du också vara en del av vår gemenskap? Ja, då vet du vem du ska höra av dig till. Tveka inte, ring oss idag!

TRANSPARENS – att bygga förtroende

TRANSPARENS – att bygga förtroende

Att vara öppen och transparent handlar om att bygga förtroende. Det är liksom grunden för alla relationer. Att vara uppriktigt mot våra medarbetare och berätta om expansionsplaner och deras roll i framtiden skapar delaktighet. Och trygghet. Något vi alla mår bra av. Transparens är också grunden för vår affärsmodell som ger dig som kund full koll på dina kostnader, eftersom du har ett fast pris för IT (som inte krånglar). Inga extra fakturor tillkommer. Så bygger vi förtroende genom transparens. Hur låter det?

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till oss!

KOMPETENS – en del av vår framgång

KOMPETENS – en del av vår framgång

Ett av våra värdeord är kompetens. För oss handlar ordet kompetens inte bara om kunskap, utan också om personlighet, erfarenhet och förmåga att lösa problem och sen omsätta det till att göra ett riktigt bra jobb. Vår IT-plattform är ett resultat av just detta. En teknisk lösning som kommit till tack vare våra medarbetares spetskompetens, men också deras nyfikenhet och uthållighet. Inte undra på att vi är stolta. Det är ju faktiskt detta som inte bara bidrar till vår, utan också våra kunders, framgång.

Vi sätter stort värde på våra kärnvärden. Vill du vet hur vi omsätter det mer konkret så hör av dig till oss!

VÅR VÄRDEGRUND – INTE BARA FLOSKLER

VÅR VÄRDEGRUND – INTE BARA FLOSKLER

Canergo är ett värderingsstyrt företag. Vad är det kanske du undrar? Jo, det innebär att vår värdegrund ska leda oss i allt vi gör. I små som stora handlingar. Vår värdegrund bygger helt enkelt vår företagskultur. Den vägleder oss, och berättar hur vi ska bete oss mot varandra, våra kunder och samarbetspartners. Och som drivkraft har vi vår vision: För en bättre morgondag. Så länge vi alla tror och jobbar mot visionen blir det inga floskler,  utan på riktigt. Hur jobbar ni med er värdegrund? Hör av dig till oss och berätta!

GÖR DET OMÖJLIGA MÖJLIGT

GÖR DET OMÖJLIGA MÖJLIGT

I går kväll var en kollega och lyssnade på Mikael Andersson, som föreläste på Renalls AW. Temat var Armlös, benlös, makalös. Jag har hört honom förut, i ett annat sammanhang, och han gör onekligen ett starkt intryck. Man går liksom därifrån och undrar hur är det möjligt? Hur kan en människa utan armar och ben förmedla en sån livsglädje? Och sån kämpaglöd? Mikael ger oss själv svaret: Det handlar om ditt mindset. Och din attityd. Det handlar om att hitta lösningar på det synes omöjliga. Om vilja. Och om kraft. Att våga vara annorlunda. Känna att man duger som man är. Och fokusera på det man kan påverka, och inte tillåta ens brister påverka ens liv. Stum av beundran tänker jag ägna helgen åt reflektion. Tack Mikael!

FÖRÄNDRINGSVILJA GRUNDEN FÖR EN LYCKAD DIGITALISERING 

FÖRÄNDRINGSVILJA GRUNDEN FÖR EN LYCKAD DIGITALISERING 

Det finns en härlig positiv anda bland företagen vi möter. Om man tidigare ville bevara sin IT-infrastruktur och anpassa den till hur man jobbar idag, har man nu höjt blicken och funderar på hur man vill jobba imorgon. Pandemin har utmanat, och för många handlar det om att vinna eller försvinna. Nu är man verkligen redo för förändringar. Det gillar vi. Vårt fokus ligger nämligen just här, på att utveckla våra kunders företag. Vi diskuterar inte bits och bytes. Vi pratar om hur vi kan få din verksamhet att växa, möta nya tidens tekniska krav och dina kunders behov. Och kanske är just förändringsviljan en förutsättning för en lyckad digitalisering. Vad tror du? Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst möte.

VAD ÄR EN MODERN IT-KONSULT?

VAD ÄR EN MODERN IT-KONSULT?

Våra kunder ställer allt högre krav på IT. Med all rätt. Det är just därför vi skapat en affärsmodell som är helt transparent, i alla led. Vår IT-plattform är ett mycket kraftigt verktyg som skapar en optimal IT-miljö, som är stabil, trygg och användarvänlig. Våra medarbetare är grymt kompententa. Vårt fokus är inte support, det är att se till att du har en IT som alltid fungerar – och som hjälper dig att utveckla din verksamhet. Vi gör också kontinuerliga uppföljningar och träffar dig för genomgång 3–5 gånger per år. Dessutom bygger vår affärsmodell på ett fast pris. Det blir tydligt och överskådligt vad du betalar per månad. Också enkelt att budgetera. Det kallar vi modern IT.

 

Christian@canergo.se 073-920 36 50

Tillsammans gör vi underverk!

11 + 14 =

”Vi är inte nöjda när ni är nöjda, vi är nöjda när vi känner att vi överträffat era förväntningar”

info@canergo.se | 011-28 52 50 | Canergo Östergötland AB | Söderleden 102, 602 28 Norrköping | 559162-4381