en uppskattad IT-partner

 

Våra kunder finns inom en rad olika branscher. Behoven är förstås olika, men ett har de gemensamt: Insikten av att IT – när den är som bäst – ger dem en konkurrensfördel.

Nyfiken på att veta hur vi tillsammans med våra kunder skapat framgång i deras verksamhet? Fortsätt läs, visst sa vi att vi var en uppskattad IT-Partner? Slå oss en signal redan idag!  

 

Econova

Canergo är världsklass i jämförelse med andra IT-leverantörer vi haft. De är en smidig partner att ha att göra med och är drivna och vill bidra till utveckling och förändring. Canergo har sökt partnerskap med oss och levererar som en utmärkt partner.

Mathias Pantzar, IT-Chef 

FBB – Finspångs brunnsborrning

Det var mycket enklare än jag trodde att byta till Canergo. Jag var rädd att det skulle bli problem när vi bytte IT-leverantör, men flytten fungerade jättebra! Det var skönt att Canergo tog hela ansvaret. Det vi framför allt uppskattar med Canergo är närheten. De svarar alltid när man ringer, de lyssnar på oss, vill alltid göra ett bra jobb – och de arbetar för att hitta en lösning på våra utmaningar.

Martin Johansson, Ägare & Ekonomichef 

Vi förbättrar er morgondag
Kontakta oss

6 + 12 =

”Vi är nöjda när vi känner att vi överträffat Era förväntningar”

info@canergo.se | 011-28 52 50 | Canergo Östergötland AB | Söderleden 102, 602 28 Norrköping | 559162-4381