Canergo förenklar och utvecklar din vardag. Tack vare IT som alltid fungerar.

 

Våra IT tjänster är enkla att förstå och använda. Vi krånglar inte till saker och ting. Vi utvecklar IT lösningar som fungerar som det är tänkt – utan störningar. Vår arbetsmodell effektiviserar helt enkelt din vardag. Och skapar möjligheter för tillväxt.

 

Som grund till Canergos affärsmodell ligger vår IT-plattform. Dess struktur är byggd likt det stora företagens stabila IT-lösning. Det innebär att vi kan bygga en optimal lösning för varje enskild kund och samtidigt minimera supportärenden.

Vår IT-plattform är också driftsäker och utvecklingsbar. Den är skalbar, vilket gör det lätt att lägga till och ta bort användare. Uppdateringar och underhåll görs på distans – per automatik. Som kund behöver du inte störas av vare sig drift- eller underhållsstopp. 

 

IT som alltid fungerar

Canergos erbjudande

 

Canergo erbjuder en komplett IT-lösning som alltid fungerar, som förenklar din vardag och som är anpassad för din verksamhet – allt detta till ett fast pris.

 

Stabil IT-plattform

Vi erbjuder Canergos IT-plattform som är grunden till många av de fördelar du som kund får med oss. Stabil IT som alltid fungerar, snabb IT-support och möjligheten att kunna arbeta vart du vill är några exempel.

Strategisk IT-rådgivning

Vi erbjuder strategisk rådgivning för att möta verksamhetens krav och målsättningar. Vi har ett nära samarbete med dig som kund för att framgångsrikt utveckla din verksamhet – med hjälp av IT.

Outsourcad IT-avdelning.

Med en outsourcad IT-avdelning får du spetskompetens i världsklass. Vi har erfarenhet av avancerade uppsättningar av IT-struktur. Och vi har möjlighet att bygga en optimal lösning för varje enskild kund. Läs vad några av dem tycker.

Ett fast pris

Vår affärsmodell gör att vi vill samma sak. Du betalar ett fast pris för en fungerande IT-lösning som effektiviserar din vardag. Varken du eller vi vill ha kostsamma supportärenden. Vår lönsamhet kommer genom att erbjuda en optimal lösning för dig som behöver minimalt med support – till ett fast pris.

Molntjänster

Självklart erbjuder vi molntjänster. Du ska kunna arbeta enkelt och effektivt utifrån dina önskemål. Oavsett vart du befinner dig eller vilken tid på dygnet det gäller. Alla funktioner du behöver följer med dig och finns tillgängliga när du vill ha dem. Skulle en dator krascha eller bli stulen är det ingen katastrof. Informationen ligger i molnet och du är snart uppe på banan igen.

Klimatsmart support

Vår tekniska lösning innebär att vi byggt bort behovet av nästan all support. När du tappat lösenordet eller har andra frågor kan du självklart ringa oss. De flesta ärenden klarar vi via fjärrsupport, då vi snabbt identifierar problemet och åtgärdar det. För att Ja, den bästa resan är ju den som aldrig blir gjord. Klimatsmart, eller hur!

Säkerhet & backup

Vi erbjuder total drift av er IT-miljö, era applikationer och system. Löpande underhåll, övervakning och backup gör att ni kan vara trygga och känna er säkrade framöver.

Vi sätter upp smarta it-säkerhetslösningar som skyddar mot intrång och dataförlust. Helt enkelt för att skydda företagets IT-tillgångar mot olika typer av hot och faror. Om något mot förmodan skulle hända finns vi självklart bara ett samtal bort.

Stabilt nätverk.

Fungerande internet där du befinner dig är idag ofta en förutsättning för att kunna arbeta effektivt. Vi sätter upp ett stabilt och fungerande nätverk.

Dokumenthantering & fakturascanning

Ihop med Canon kan vi effektivisera er dokumenthantering och fakturascanning. Den information ni behöver ska vara lätt att hitta och tekniska lösningar ska effektivisera era processer.

Hårdvara

Med hårdvara menar vi den fysiska utrustning som är en förutsättning för de funktioner du efterfrågar. Vi säkerställer att du har den utrustning ni behöver. Oavsett om det är en dator, skrivare, router eller vad det nu må vara. Allt ingår i din fungerande IT-lösning, till fast pris.

Fördelar för dig som kund

 • Stabilt – mindre supportbehov
  Du slipper huvudvärkstabletterna och kan fokusera på annat.
 • Frihet i val av enheter, arbetsplats och arbetstider.
  Vilket innebär stor glädje och en rad möjligheter
 • Ser ut som vanliga Windows – du känner igen dig.
  Vilken trygghet, förstå hur enkelt det är!
 • Följer med teknikutvecklingen – alltid välfungerande system
  Du kan lugnt luta dig tillbaka i förvissningen om att du har ett system i framkant
 • Minimalt med kostsamma driftstopp
  Jobbet flyter på som det ska, med andra ord behöver du inte jobba över två timmar för att servern la ner på förmiddagen. Det vinner vi alla på.

Vi förbättrar er morgondag
Kontakta oss

3 + 8 =

”Vi är nöjda när vi känner att vi har överträffat Era förväntningar”

info@canergo.se | 011-28 52 50 | Canergo Östergötland AB | Söderleden 102, 602 28 Norrköping | 559162-4381