HEJ SARA OCH KALLE!
Vi tror att det är just någon av er vi vill ha! Förmodligen är du redan upptagen på annat håll och därmed svårflirtad. Men om vi får låna några minuter av dig så hoppas vi att vi kan få dig att tänka om. Och tänka nytt!

Canergo är ett mindre IT-bolag med hjärtat på rätta stället. Vi behöver utöka vårt team med två IT-konsulter, en senior med flera års IT-erfarenhet och en som kanske är i början av sin karriär.   

Vilka är Canergo?

Vi är ett gäng glada och framåtlutade personer. Vi gillar utmaningar, kreativa lösningar och jobbar mycket med personlig utveckling. Miljön hos oss är trygg, familjär och stimulerande. Vad säger du, kan vi träffas över en kopp kaffe så kan vi berätta mer om hur vi ser på våra IT-konsulter.

Hör av dig snarast till Christian Lindblad, tel 0739-203650, christian@canergo.se

Vill du läsa mer om Canergo, varför inte börja här?