Varför anlita Canergo?

För att vi helt enkelt är bäst i klassen.

 

 Tänk dig en IT konsult som du aldrig behöver ringa. En IT-konsult vars tekniska plattform och affärsmodell förenklar dina processer, lyfter ditt företag och bidrar till dess framgång. Kan det bli mycket bättre? Här nedan kan du läsa om grundprinciperna som ligger bakom.

 

Canergo är inte ännu en IT-konsult som underhåller gamla system och löser din ofta tilltrasslade IT-lösning (ingen regel utan undantag). Vi hjälper dig i stället att höja blicken (IT-strategi) och bygga ett system som håller (IT-plattform). Nu och i framtiden.

Vi skapar en modern arbetsplats värd namnet. En arbetsplats som är rustad med senaste tekniska lösningarna för ökad frihet och flexibilitet. Vi bistår också med inköpsrådgivning, och ser därtill att din gamla utrustning tas om hand enligt vår paroll: reduce, reuse, recycle. Läs mer om våra tankar kring hållbarhet.

 

Stabil & trygg IT-plattform

Med spetskompetens inom avancerad IT har vi skapat en IT-plattform som bygger på samma stabila IT-lösning som du hittar hos de stora företagen. Det innebär att vi kan bygga en optimal lösning för våra kunders verksamhet. Som sällan eller aldrig strular, viket minimerar behov av support.

Tydlig kostnadsbild

Att budgetera för IT är en utmaning. Det är svårt att beräkna kostnaden eftersom tekniska fel uppstår i tid och otid (oftast det senare). Med Canergo får du en fast månadskostnad. Med andra ord kan du budgetera för din exakta kostnad – och få koll.

Proaktivitet för framgång

Men vi nöjer oss inte med det. Vi vill dessutom att vårt erbjudande ska leda till att din verksamhet blomstrar. Att du blir ett framgångsrikt och välmående företag. För att nå dit ger vi dig alltid strategisk rådgivning och förslag på utveckling – med hjälp av IT.

  • Stabil & trygg IT-plattform
  • Tydlig kostnadsbild
  • Proaktivitet för framgång
  • Spetskompetens inom IT

Vi förbättrar din morgondag
Kontakta oss

6 + 10 =

”Vi är nöjda när vi känner att vi överträffat Era förväntningar”

info@canergo.se | 011-28 52 50 | Canergo Östergötland AB | Söderleden 102, 602 28 Norrköping | 559162-4381