Som uppstickare på IT-marknaden har vi fått en fantastisk respons, med kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster. Det är oerhört roligt och innebär att vi behöver bli fler. Därför söker vi nu två erfarna IT-konsulter till Canergo. Är du en av dom?

 

Det spelar egentligen mindre roll var du kommer från, vad viktigare är: vart är du på väg? Vi söker medarbetare som delar vår värdegrund och som är sugna på att utvecklas med oss. Vi befinner oss i en oerhört spännande fas, där utveckling (i alla former) alltid står högt på schemat. Vår ambition är att vara en av branschens bästa arbetsplatser, där varje medarbetare har möjlighet att växa.

 

 

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig, så berättar vi mer om tjänsterna och möjligheterna.

 

Christian@canergo.se 073-920 36 50

 

Canergo – Tillsammans för en bättre morgondag