Breakout Rooms, eller Grupprum som också heter är nu live i Teams.
 
Vi är alla vana teamsanvändare idag där arbetsdagen till mycket kretsar kring teams. För drygt ett år sedan hade Teams 20 miljoner användare i april 2020 var det hela 75 miljoner användare. Snacka om explosionsartad utveckling.
Det kommer hela tiden nya smarta funktioner och nu har man precis lanserat en efterlängtad funktion, kallade Breakout rooms. Som öppnar upp möjligheten att köra workshops, grupparbeten lättare för att sedan hoppa tillbaka i huvudmötet. Du som mötesorganisatör kan lätt styra hur många rum du ska ha, vilka som ska vara med i vilket rum, samt att du själv lätt kan ”hoppa imellan” rummen. Smidigt va?
 
Sätt igång och testa funktionen och har du frågor, kontakta oss så hjälper vi er gärna igång med denna funktion och delar med oss av andra tips och trix.
Såhär enkelt är det:
1. Välj grupprum:
2. Du som mötesorganisatör får chans att skapa grupprummen, välj enkelt hur många rum du vill ha och vilka som ska vara med i varje rum, eller tilldela automatiskt.
3.
Väl igång kan du lätt hoppa imellan olika rum, skapa flera med mera.
Lycka till!